Month: <span>октомври 2017</span>

Примопредавање на функцијата градоначалник на Општина Ново Село

Во просториите на Општина Ново Село денес беше извршено примопредавање на функцијата градоначалник на општината.

Новиот градоначалник Боро Стојчев ја презеде функцијата од својот предходник Блажо Велков кој ја извршуваше оваа должност од 2013 година.

 

Font Resize
Контраст