Контакт

Ве молиме не двоумете се да нè контактирате за било какви прашања или проблеми.

Т. 034/355-202

Ф. 034/355-702

Официјална електронска пошта: administracija@novoselo.gov.mk


Служба 24/7 – Пријавете проблеми со улично осветлување, дивоградби, проблеми од комуналната сфера и сл.

Т. 078/ 367 – 568


Адреса: 

ул. Мануш Турновски бр. 13А, 2434,

Ново Село, Република С. Македонија


Контакт тел. број од ЈПКД „Комуна“ Ново Село

034 355 615


ПИШЕТЕ НИ / ПРИЈАВЕТЕ ПРОБЛЕМ:

    Font Resize
    Контраст