Почитувани граѓани!

Добредојдовте на официјалната веб страница на општина Ново Село, која е резултат на нашите напори на едно место да Ви ги понудиме сите релевантни информации поврзани со работата на Градоначалникот, Советот на Општината, општинската администрација, како и актуелните настани и случувања во општината.

Искрено се надеваме дека овде ќе ги најдете сите неопходни информации за работата и случувањата во локалната самоуправа и животот и случувањата во заедницата. Вашите сугестии, забелешки и коментари се секогаш добредојдени и ќе ги сфатиме во насоока на подобрување на нашата работа и понатамошен развој и унапредување на нашата веб страна.

Заради продолжување на меѓусебната доверба и соработка, ние сме секогаш отворени за Вас. Вашите сугестии, предлози и критики се добредојдени!

Со почит,
Општина Ново Село

Новости

Font Resize
Контраст