Ѓорѓе Божинов

Градоначалник

Почитувани сограѓани! 

Да се биде градоначалник значи да се работи за граѓаните.
Тоа е мој предизвик и одговорност.
Да покажеме дека може поинаку, дека може подобро.
Да покажеме дека иднината овде во Ново Село е возможна.
Општина Ново Село мора да биде инфраструктурно подобро уредена и економски поразвиена.
Општината ќе биде фокусирана кон младиот човек, отворена, транспарентна и солидарна.
Заедно да градиме заедница на благосостојба и достоинство, а насмевката да ни биде секојдневие.

Со почит,
Ѓорѓе Божинов


 

ПРАТЕТЕ ПОРАКА:

    Font Resize
    Контраст