ЈАВЕН ПОВИК за финансирање на проекти и програми на здруженија и фондации, од Буџетот на Општина Ново Село за 2022 година (ВТОР ПАТ)

ЈАВЕН ПОВИК за финансирање на проекти и програми на здруженија и фондации, од Буџетот на Општина Ново Село за 2022 година (ВТОР ПАТ)

ЈАВЕН ПОВИК (ВТОР ПАТ)

Пријава за финансирање

Изјава за двојно финансирање

 

Font Resize
Контраст