Завршна сметка на Општина Ново Село за 2021 година

Завршна сметка на Општина Ново Село за 2021 година

  1. Завршна-сметка-2021-прва-страна
  2. Завршна -сметка-2021
  3. Извештај-за-завршна-сметка-2021
Font Resize
Контраст