Day: <span>септември 29, 2022</span>

КОНКУРС


За обука на Негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица со попреченост

Се повикуваат сите заинтересирани лица кои сакаат да посетуваат обука и да се стекнат со верификуван сертификат да аплицираат во периодот од 20.09.2022 до 05.10.2022  година.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

-Да се државјани на Република Северна Македонија

-Да имаат најмалку 18 години

-Да имаат општа психо-физичка способност за работа

-Да бидат мотивирани за работа со стари лица и лица со попреченост.

Заинтересираните кандидати може да се пријават на е-маил:
strumica.negacentar@redcross.org.mk, тел. 070/382-229, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

Сите заинтересирани кандидати ќе бидат повикани на индивидуално интервју.

Font Resize
Контраст