Day: <span>септември 2, 2022</span>

Потпишување договор со Амбасадорот на Република Полска, Н.Е. Војциех Тицињски

Денес, Градоначалникот г-дин Ѓорѓе Божинов потпиша договор со Амбасадорот на Република Полска Н.Е. Војциех Тицињски, за донација во износ од 750.000,00 денари за спроведување на Реконструкција на греење во Дом на Култура ,,Јане Сандански”, Ново Село.

Font Resize
Контраст