Систем 48

Отворена линија за граѓаните 034 355 202

Во општина Ново Село се отвори нова телефонска линија за граѓаните на којашто граѓаните ќе можат слободно да ги пријавуваат своите проблеми, сугестии, како и закажување на средби со Градоначалникот.
Линијата е наречена Систем 48 часа, што значи Вашите проблеми ќе бидат разгледани и ќе бидете известени во рок од 48 часа после јавувањето за решавање на истите.

Бројот на кој можете да се контактира е 034 355 202.

 

Font Resize
Контраст