Информации за новопоставените агрометеоролошки станици

На ден 10.01.2020 година, со почеток од 13:30 часот, во салата за состаноци во административната зграда на Општина Ново Село се одржа информативен ден за новопоставените агрометеоролошки станици во југоисточниот плански регион. Информативниот ден е дел од активностите на проектот „Агрометеоролошки станици за заштита на земјоделските култури и животната средина“, кој е финансиски поддржан од … Continue reading Информации за новопоставените агрометеоролошки станици