Царинска испостава

Царинската испостава – Ново Село работи во состав на Царинарницата во Гевгелија. Зградата на царинската испостава датира од 1973 година и таа се наоѓа на самиот граничен премин. Нејзина задача е да врши контрола на багажот, односно предметите и стоките што ги пренесуваат патниците кои влегуваат или излегуваат од Р. Македонија.

Телефон: 034 355 266
Адреса: ГП Ново Село – Струмица
Работно време: 24/7

 

Font Resize
Контраст