Дневен ред на Седниците

Дневед ред на Седници на Советот на Општина Ново Село:

Седници на Советот на Општина Ново Село за 2021 година:

(19) Решение за свикување на Деветнаесетата Седница на Советот на Општина Ново-Село 15.11.2022

(18) Решение за свикување на Осумнаесетата Седница на Советот на Општина Ново Село – 25.10.2022

(17) Решение за свикување на Седумнаесетата Седница на Советот на Општина Ново Село -30.09.2022

(16) Решение за свикување на Шеснаесетата Седница на Советот на Општина Ново Село – 30.08.2022

(15) Решение за свикување на Петнаесетата Седница на Советот на Општина Ново Село – 29.07.2022 

(14) Решение за свикување на Четиринаесетата Седница на Советот на Општина Ново Село – 01.07.2022

(13) Решение за свикување на Тринаесетта Седница на Советот на Опшина Ново Село – 24.06.2022

(12) Решение за свикување на Дванаесетата (ВОНРЕДНА) Седница на Советот на Општина Ново Село – 30.05.2022

(11) Решение за свикување на Единаесетта Седница на Советот на Општина Ново Село – 19.05.2022

(10) Решение за свикување на Десетата Седница на Советот на Општина Ново Село – 21.04.2022

(9) Решение за свикување на Деветата Седница на Советот на Општина Ново Село – 08.04.2022

(8) Решение за свикување на Осмата Седница на Советот на Општина Ново Село – 31.03.2022

(7) Решение за свикување на Седмата Седница на Советот на Општина Ново Село – 23.02.2022

(6) Решение за свикување на Шестата Седница на Советот на Општина Ново Село – 21.01.2022

(5) Решение за свикување на Петта Седница на Советот на Општина Ново Село – 30.12.2021

(4) Решение за свикување на 4-та Седница на Советот на Општина Ново Село – 24.12.2021

(2) Решение за свикување на Втора Седница на Општина Ново Село -26.11.2021

(1) Решение за свикување на Прва конститутивна Седница на Општина Ново Село за Совет со Мандат 2021 – 2024 – 15.11.2021

(60) Шеесетта Седница на Совет на Општина Ново Село – 27.09.2021

(59) Педесет и деветта Седница на Совет на Општина Ново Село – 30.08.2021

(58) Педесет и осма Седница на Совет на Општина Ново Село – 29.07.2021

(57) Педесет и седма Седница на Совет на Општина Ново Село – 08.07.2021

(56) Педесет и шеста Седница на Совет на Општина Ново Село – 31.05.2021

(55) Педесет и петта Седница на Совет на Општина Ново Село – 28.04.2021

(54) Педесет и четврта Седница на Совет на Општина Ново Село – Април, 2021

(53) Педесет и трета Седница на Совет на Општина Ново Село – Март, 2021

(52) Педесет и втора Седница на Совет на Општина Ново Село – Февруари, 2021

(51) Педесет и прва Седница на Совет на Општина Ново Село – Јануари, 2021

Font Resize
Контраст