Акцијата „Канта за отпад за секое домакинство“ на Општина Ново Село продолжува

Почитувани, Општина Ново Село продолжува со акцијата „Канта за отпад за секое домакинство“. За таа цел општината преку грант од проектот „Проект за подобрување на општинските услуги“ (MSIP) спроведуван од Министерството за финансии на РСМ а финансиран со заем од Меѓународната банка за обнова и развој (Светска банка) набави 2039 надворешни пластични канти. Општина Ново … Continue reading Акцијата „Канта за отпад за секое домакинство“ на Општина Ново Село продолжува